marți, 28 aprilie 2015

Quick Monney prin QuickMobile

Quick Monney prin QuickMobile
Pentru aceia dintre dumneavoastră pe care nu îi dau
 afară din

vă propun o afacere de
 Deținătorii de siteuri și bloguri pot câștiga 


dacă promovează produsele din magazinul online QuickMobile!

 QuickMobile, cel mai mare specialist în tehnologie din România, a devenit advertiser Profitshare, în categoria IT&C și oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat!
Astfel, QuickMobile oferă 3% comision General si pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets (brățări fitness, smartwatch, camere video, etc) cu exceptia MacBook, iPod, Ochelari Inteligenti care folosesc comisionul General şi 20% pentru articolele din categoria Accesorii (huse, stick-uri USB, carduri de memorie, încărcătoare, căști), dar și pentru articolele listate în categoria Branduri de lux, care reunește produse de la cele mai cunoscute case de modă din lume ca Celine, Christian Lacroix, Balenciaga etc.
În condițiile în care gama QuickMobile include peste 2.500 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium, iar  compania aduce anual în portofoliu peste 1.000 de produse noi, cele mai multe dintre acestea fiind în exclusivitate pe piața locală, fiecare afiliat va găsi produse inedite pe care să le promoveze.

Gama QuickMobile include peste 6000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium. Mai mult, QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de lux.


Cum sună o asemenea ofertă? Avem o adevărată

Motiv să



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu