luni, 13 aprilie 2015

Scurt review pentru Scholl Velvet Smooth




Scurt review pentru Scholl Velvet Smooth

Pro: Produs de calitate, realizat din materiale rezistente, usurinta in folosire, fara posibilitatea de a te rani, eficienta in indepartarea pielii ingrosate.
Contra: lipsa rezervei care ar fi necesara in pachet, pretul care fluctueaza, mai mult in sus, astfel ca trebuie sa verifici pretul...zilei.
Pentru femeile care stiu cat costa o vizita la un salon specializat pretul produsului este unul decent. Scholl a reusit sa faca o pila care poate fi folosita de oricine, chiar si cu o singura mana si care nu prezinta pericol de  accidentare. De altfel, la apasare  prea puternica, pila se opreste. Recomand folosirea pilei impreuna cu crema Scholl. Producatorul ofera o estimare de 12 folosiri pentru dispozitivul abraziv, dar, din experiența proprie, pot spune că la călcâie cu probleme nu foarte mari se poate depăși binișor numărul estimat și aparatul poate fi utilizat foarte bine minimum două luni. Per ansamblu, un produs bun, care îndepărtează ușor pielea îngroșată de pe tălpi, pentru călcâie și tălpi fine de la prima utilizare. Recomand!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu