joi, 21 mai 2015

Salvați maternitățile, salvați-vă copiii!



Salvați maternitățile, salvați-vă copiii!

Salvați Copiii România desfășoară o  campanie de conștientizare a populației despre faptul că poate decide unde seduce impozitul fiecăruia, mai precis o parte din el, adică 2 la sută. Sugestia noastră este să sprijiniți Salvați Copiii România în acțiunea de colectare de fonduri pentru maternități. Până în prezent, în cadrul campaniei pentru reducerea mortalităţii infantile, derulată începând cu octombrie 2012, Salvați Copiii a dotat 54 de maternități din 33 de județe cu echipamente medicale performante în valoare de 4.800.000 lei.
Din nefericire, ţara noastră se menţine pe primul loc în clasamentul mortalității infantile la nivelul întregii Uniuni Europene, cu o rată de 8,5 la 1.000 de nou născuţi vii, faţă de media europeană de 3,9 la mie. Cifra este cu atât mai revoltătoare cu cât, potrivit estimărilor Salvați Copiii, o treime din aceste decese ar putea fi prevenite prin dezvoltarea de programe de suport pentru mame şi copii şi echiparea maternităţilor şi secţiilor de nou-născuţi cu echipamente medicale performante. Pentru ajuta acești copii  să nu ajungă să fie regretați prematur  puteți contribui cu un minim efort. Cum faceți asta?
Pasul 1. Completează Formularul 230 (dacă în 2014 ai avut venituri numai din salarii) sau Formularul 200 (dacă în 2014 ai realizat şi alte venituri - din salarii sau activităţi independente sau numai din activităţi independente - profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, chirii etc.).

Pasul 2. Trimite formularul la Administraţia Financiară de care aparţii până la 25 mai 2015: formularul se poate depune direct sau se trimite prin poştă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire).

Precizări:

1. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie privată şi nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecţionezi aceşti 2%, banii rămân statului.

2. Adresele Administraţiilor respective se pot verifica pe site-ul ANAF.

3. Dacă doreşti să sprijini şi mai mult cauza noastră, poţi să strângi formulare de la colegii de serviciu, prieteni, familie etc. şi să ne anunţi. Un voluntar Salvaţi Copiii va veni la sediul tău  să ridice formularele şi, ulterior, le vom trimite noi către administraţiile financiare aferente. Ne poţi contacta la 021.316.61.76 sau la voluntar@salvaticopiii.ro

4. Sumele individuale nu sunt mari, însă cumulate pot însemna foarte mult pentru copii nou-născuţi.

5. Data limită pentru depunerea formularelor este 25 mai 2015.
Nu refuzați șansa la viață unor copii   nevinovați, fiți umani, nu lăsați banul dumneavoastră să ajungă la  cei cărora nu le pasă de sănătate, de educație și vă  consideră doar niște prostănaci buni de pus ștampila pe hoțul de partid! E o motivație perfectă, nu credeți?
Mai multe informații aici: http://www.salvaticopiii.ro/?id2=00040006

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu