marți, 4 octombrie 2016

Părinții sunt invitați la…Campionatul național de joacă!



Părinții sunt invitați la…Campionatul național de joacă!
Duminică, 16 octombrie, de la ora 10, Mirela Retegan se va afla la Iași, acolo unde îi invită pe părinți la trei ore de antrenament intensiv de… joacă! Dacă vrei să afli direct de la Antrenorul părinților cum să îi atragi și să îi menții atenția copilului tău, dacă vrei să beneficiezi de toate surprizele, înscrie-te și participă la acest eveniment minunat, susținut și recomandat de Kooperativa 2.0 Iași!
Campionatul național de joacă pentru părinți va avea loc în mai multe orașe ale țării:

– 2 octombrie: București;

– 16 octombrie: Iași;

– 28 octombrie: Brașov;

– 5 noiembrie: Timișoara;

– 6 noiembrie: Cluj-Napoca;

– 19 noiembrie: Bacău;

Și despre Mirela Retegan, dacă nu știți, vă spunem noi: este creatoarea lui Zurli, care a devenit fenomen național, cu peste 5 ani de existență, cu spectacole în mai toate colțurile țării, cu produse și personaje ușor de identificat și iubite de către copii:Fetița Zurli, Clopoțel, Truli, Tanti prezentatoarea, Yuppi, Zdrăngănel, Zâna bună, Vrăjitoarea Tura vura.

Și pentru că amicii de la blogalinitiative vor și să le spunem cum comunicăm cu copii pe limba lor, ideea principală e să le vorbești și să îi și asculți, ca să fie copiii comunicativi și cu dorință de a învăța mereu din ceea ce le răspunzi. Așadar, nu vă bosumflați că vă bat copiii la cap cu întrebările lor, ascultați-i mereu, chiar dacă sunteți obosiți de muncă și cu grija zilei de mâine, felicitați-i, încurajați-i să vă povestească nu numai ce au făcut la școală, spuneți-le care e răspunsul la problemele care îi frământă. Noi găsim jocul în familie nu numai distractiv, ci și educativ și de aceea îi încurajăm să inventeze ei jocuri, cu probe pentru familie, picii se distrează foarte tare, iar jocurile clasice, gen șah, remi, Catan, Monopoly sau orice altceva sunt nu doar jocuri, în sensul adevărat, ci și pretext, pentru a mai învăța istoria jocului, termenii specifici, unele jocuri fiind mini-lecții de viață.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu